Продукти:
Приготвяне:
Разбиваме яйцата и при тях натрошаваме сиренето. Разбъркваме и добавяме бакпулвера Смесваме олиото с разтопеното масло. Отделяме си малко за намазване. Поставяме една кора на плота, намазваме с мазнината, отгоре поставяме втора кора, намазваме пак с мазнина и в единия широк край поставяме една ивица от плънката. Навиваме на руло, после на охлювче и поставяме в намазаната с малко мазнина кошница на уреда. По този начин приготвяме още две рула и ги увиваме около първата по класическия начин. Намазваме отгоре витата баница с мазнина. Печем на 200 градуса 15 минути. След това внимателно обръщаме баницата в чиния и поставяме обратно в кошницата, за да се изпече и от другата страна. Печем още 10 минути на 200 градуса.
Време за приготвяне: 35 минути
Страхотна баница в еър фрайър, изпечена перфектно- хрупкава, но не ронеща се отвън и чудно мека отвътре, може да приготвите с Royal Swiss Air Fryer