Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти за 20 пурички:

  • 10 кори за баница
  • 1 ч.ч. бланширан спанак
  • 1 стрък зелен лук
  • 1 скилидка чесън
  • 2 с.л. нарязан джоджен
  • 2 с.л. нарязан магданоз
  • 1 яйце
  • 150 г сирене
  • 150 г натурално крем сирене
  • сол на вкус
  • 2 с.л. разтопено масло
  • сусам или мак за поръсване

Приготвяне:

За плънката сложете в универсален блендер ProfiCook PC-UM 1006, 1.8L, 1200W спанака, лука, чесъна, джоджена, магданоза, яйцето и двата вида сирене. Смелете всичко фино и, ако е нужно, посолете. Вместо блендер може да използвате пасатор, за да направите сместа на гладък крем. Сипете крема в пош с кръгъл накрайник. Ако нямате пош, нанесете плънката по корите с лъжичка. За две пурички е нужна една кора за баница. Всяка намажете с малко масло и прегънете на две. Срежете ги наполовина. Откъм по-късата им страна шприцовайте малко крем и завийте на пури, като загънете добре краищата, за да не изтече пълнежът. Намажете баничките с останалото масло и поръсете с мак или сусам. Загрейте за 1 минута на 200 градуса. След това сложете пуричките в решетъчната кошница и настройте таймера на 5 минути. Включете уреда. След като чуете звуков сигнал, баничките са готови. Изпечете пуричките на два пъти.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon