Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти: 

  • 3 големи яйца
  • 128 г бадемово брашно
  • 85 г захар 
  • 78 мл готварска сметана
  • 59 мл разтопено кокосово масло
  • 32 г неподсладено какао на прах
  • 1 ч.л. бакпулвер
  • ½ ч.л. кора от портокал
  • 16 г нарязани орехи  
  • 16 г нарязани пекани
  • обезсолено масло на стайна температура

Приготвяне: 

Намажете с масло кръгла тава за печене с диаметър 18см., като покриете дъното с пергаментова хартия. Смесете всички съставки в голяма купа. Бъркайте с ръчен миксер на средна скорост, докато се получи леко и пухкаво тесто. Това е важно, за да не стане глетав кейкът.  Внимателно добавете ядките в тестото, така че да не излезе въздуха от него. Изсипете тестото в съда за печене и го покрийте плътно с алуминиево фолио.  Поставете в кошницата на Еър Фрайер и печете за 45 минути на 160°C.  Отстранете фолиото и печете за още 10-15 минути. Можете да проверите готовността, като пъхнете в средата нож и ако той излезе чист, значи кейкът е достатъчно изпечен.  Извадете тавата от Еър Фрайера и го поставете върху стойката, за да изстине за около 10 минути. След това отстранете кейка от тавата и го оставете да изстине за още 20 минути. Нарежете, сервирайте и се насладете!

Съвет: Не е необходимо да смесвате течните и сухите съставки в отделни купи. Просто поставете всичко в една купа, миксирайте докато тестото стане пухкаво и след това го прехвърлете в подготвената тава за печене.

Порции: 10

Време за приготвяне: 65 минути

 

 

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon