Продукти:
Приготвяне:
Намажете с масло кръгла тава за печене с диаметър 18см., като покриете дъното с пергаментова хартия. Смесете всички съставки в голяма купа. Бъркайте с ръчен миксер на средна скорост, докато се получи леко и пухкаво тесто. Това е важно, за да не стане глетав кейкът. Внимателно добавете ядките в тестото, така че да не излезе въздуха от него. Изсипете тестото в съда за печене и го покрийте плътно с алуминиево фолио. Поставете в кошницата на Еър Фрайер и печете за 45 минути на 160°C. Отстранете фолиото и печете за още 10-15 минути. Можете да проверите готовността, като пъхнете в средата нож и ако той излезе чист, значи кейкът е достатъчно изпечен. Извадете тавата от Еър Фрайера и го поставете върху стойката, за да изстине за около 10 минути. След това отстранете кейка от тавата и го оставете да изстине за още 20 минути. Нарежете, сервирайте и се насладете!
Съвет: Не е необходимо да смесвате течните и сухите съставки в отделни купи. Просто поставете всичко в една купа, миксирайте докато тестото стане пухкаво и след това го прехвърлете в подготвената тава за печене.
Порции: 10
Време за приготвяне: 65 минути