Продукти:
Приготвяне:
Загрейте масло в среден тиган на средна температура. Добавете 1/2 чаша лук; поръсете със сол и черен пипер и гответе, като бъркате често, до полупрозрачност, 3 минути. Изсипете вътре и разбъркайте боба, чили чушките, вода и кимион; гответе, като разбърквате от време на време, докато сместа леко се сгъсти и затопли, около 3 минути.Изсипете и разбъркайте пилешкото месо и 2 чаени лъжички сок от лайм; гответе 2 минути. Отстранете от котлона. Разбъркайте заедно доматите,нарязаната лютива чушка, останалият лук и сок от лайм, а по желание и кориандъра в малка купа и оставете настрани. Поставете 2 супени лъжици от кашкавала в средата по протежение на всяка тортила. Разделете пилешкия пълнеж върху него, а отгоре наръсете с още 2 супени лъжици кашкавл. Сгънете краищата на тортилите частично върху пълнежа и навийте на руло, за да образувате бурито. Намажете рулото с разтопено масло. Загрейте въздушният фритюрник до 200 градуса в продължение на 2 минути. Поставете по 2 бурито наведнъж в кошницата и гответе 8 минути, като обръщате наполовина. Повторете с останалите 2 рула. Отгоре се заливат с 2 супени лъжици от чесновия сос и около 1 супена лъжица от доматената смес.
Насладете се на това вкусно приготвено в дигитален Air Fryer Emerio 5L Чили Пиле Чимичанга