Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 1/4 чаша мариновани нарязани на четвъртинки сърцевини от артишок, отцедени
  • 2 супени лъжици маслини без костилки
  • 500гр. замразено бутер тесто, размразено
  • 200гр.спаначено пюре и крем сирене
  • 2 супени лъжици настърган пармезан
  • 1 голямо яйце
  • 1 супена лъжица вода
  • 2 чаени лъжички сусам

Приготвяне:

Загрейте фритюрника до 160 градуса. Поставете артишок и маслини в кухненски робот и миксирайте до фино нарязване. Разгънете 1 лист тесто върху леко набрашнена повърхност; разпределете половината крема сирене върху половината лист. Отгоре залейте с половината от артишок и маслини смес. Поръсете с половината пармезан. Сгънете наполовина над пълнежа; натиснете внимателно, за да запечатате.

Повторете с останалите листове тесто, крема сирене, артишок смес и пармезан. Разбийте яйцето и водата и намажете с четка отгоре всеки сгънат лист. Поръсете със сусам. Нарежете всеки правоъгълник на шестнадесет ленти с широчина 2см. Усуквате всяка лента няколко пъти.

На партиди подредете хлебните пръчици на един слой върху намазнената кошница . Гответе до златисто кафяво, 12-15 минути. Сервирайте ги топли със сос по собствен вкус, ако желаете.

 

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon