Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 2 с.л. зехтин
  • 1 кг. пържоли от филе, нарязани на хапки 
  • 1/4 ч.л. сол или на вкус
  • 1/4 ч.л. черен пипер или на вкус
  • 2 с.л. осолено краве масло
  • 4 скилидки чесън , смлени
  • 1 с.л. пресен магданоз 

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. В средна голяма купа поставете нарязаното на хапки свинско филе, поръсете със зехтин, сол и черен пипер. 

Стъпка 2. Загрейте предварително фритюрника на 200 градуса за 4 минути. 

Стъпка 3. Сложете месото да се пече за около 15-20 минути . Ако не е готово , удължете времето за готвене.

Стъпка 4. Докато месото се приготвя , поставете тигана на котлона. Разтопете маслото на тигана , добавете чесъна, бъркайте около 30 секудни, докато чесъна започне да придобива кафяв цвят. 

Стъпка 5. Когато хапките са готови, добавете ги към чесното масло , разбъркайте добре . Гарнирайте с магданоз и сервирайте!

Приятен апетит!

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon