Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 1 супена лъжица масло
  • 1/4 чаша ситно нарязан лук
  • 1/2 чаша ситно нарязана целина
  • 5 чаши сух хляб, нарязан на кубчета
  • 1 чаена лъжичка сушен магданоз
  • 1/2 чаена лъжичка подправка за пиле
  • 1/2 чаена лъжичка сол
  • 1/4 чаена лъжичка смлян черен пипер
  • 1 яйце, добре разбито
  • 1/4 чаша пилешки бульон без сол
  • спрей за готвене.

Приготвяне:

Разтопете маслото в малък тиган на среден огън. Добавете целина и лук и гответе до омекване, около 5 минути.Комбинирайте хляб, магданоз, подправка за пиле, сол и черен пипер в купа. Смесете със запържения лук и целина. Бавно изсипете яйцето в купата с едната ръка, докато разбърквате с другата.Повторете с пилешкия бульон и разбъркайте всичко, докато се смеси добре. Разделете сместа на 8 равни части, направете на топки и поставете в чиния,оставете в хладилника поне за 15 минути.

Загрейте въздушния фритюрник до 180 градуса градуса.Извадете топчетата от хладилника и ги напръскайте леко със спрей за готвене. Поставете в кошницата ( която също трябва да напръскате със спрей) без да се допират едно до друго. Гответе в предварително загрятия фритюрник за 5 минути, обърнете и гответе допълнително още  2 минути.

Порции: 4 

Време за приготвяне: 40 минути

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon