Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти : 

  • 2 бр. големи пилешки гърди , без кожа 
  • сол и черен пипер на вкус
  • 1/2 ч.ч. галета
  • 1/4 ч.ч. сирене Пармезан,  настъргано
  • 1 ч.л. чесън на прах
  • 1 голямо яйце, разбито
  • 1/2 ч.ч. сос Маринара
  • 1/2 ч.ч. сирене Моцарела , настъргано 

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Загрейте предварително фритюрника от 3 до 5 минути на 160 градуса.

Стъпка 2. Поставете нарязаните пилешки гърди върху дъска за рязане и покрийте с лист пергаментова хартия. Използвайте чук за месо , за да начукате филетата до еднаква дебелина. Овкусете със сол и черен пипер от двете страни .

Стъпка 3. Смесете галетата , пармезана и чесъна на прах в плитка чиния . В отделна купа разбийте яйцето. Потопете пилешките филета в яйчената смес , след което покрийте равномерно в сместа от галета. 

Стъпка 4. Напръскайте всяко от филетата със спрей за готвене , за да придобие приятен златист загар по време на готвенето. Поставете филетата в кошницата на фритюрника.

Стъпка 5. Гответе на 160 градуса за 10 минути, след което обърнете на другата страна за още 5 . 

Стъпка 6. Намажете всяко пилешко филе с 2 с.л. сос маринара и 2 с.л. сирене моцарела , след което гответе още 3 минути. Сервирайте с гарнитура по избор.

Приятен апетит!

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon