Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 2 кг пилешки крилца
  • 1/2 ч.ч. масло
  • 1/4 ч.ч. сирене пармезан, настъргано
  • 3 скилидки чесън , смлени
  • 1 с.л. пресен магданоз
  • 1/2 ч.л. червен пипер 
  • 1/4 ч.л. сол 

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. Измийте крилцата и ги подсушете с домакинска хартия . Наредете ги върху решетка за печене , като внимавате да не се допират едно до друго.

Стъпка 2. Печете за 25-35 минути на 200 градуса или докато станат хрупкави.

Стъпка 3. Докато крилцата се пекат, добавете разтопеното масло в тиган на средно слаб котлон. Добавете чесъна и запържете за 15-20 секунди , за да не покафенее. Свалете от котлона и добавете магданоза , червения пипер и пармезана.

Стъпка 4. След като крилцата са готови , поставете ги в голяма купа. Изсипете соса от чесново масло върху тях и разбъркайте. След което ги наредете в чиния. 

Стъпка 5. Сервирайте с останалия сос . Поръсете ги отгоре с магданоз и пармезан.

Приятен апетит ! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon