Продукти:
Приготвяне:
Поставете пилешките гърди в торба с цип и изсипете мътеница и сол. Постарайте се да изкарате въздуха и запечатайте торбата. Поставете в хладилник за поне час или за предпочитане през нощта. В плитка купа смесете галета , брашното и подправките. Извадете пилешките гърди от торбата. Отстранете излишната мътеница и оваляйте в сместа с галета. Подредете месото на един слой върху облицована с пергамент кошница, като напръскате добре пилешкото със спрей за готвене от двете страни. Пържете при 190 градуса за 20 - 25 минути или докато вътрешната температура на месото отчете 74 градуса и пилешките гърди станат златистокафяви и хрупкави. За по-равномерно готвене обърнете пилето наполовина и напръскайте с повече олио, ако желаете. Сервирайте пилешките сандвичи върху препечени хлебчета с маруля, домати, червен лук и други любими подправки. Методът и резултатите могат да се различават при различните въздушни фритюрници.