Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 2бр. големи пилешки гърди, разрязани наполовина и начукани до равномерна дебелина
  • 1 чаша мътеница
  • 1 чаена лъжичка готварска сол
  • 3/4 чаша галета
  • 1/2 чаша брашно
  • 1/2 чаена лъжичка сол
  • 1/4 чаена лъжичка сушен риган
  • 1/2 чаена лъжичка червен пипер
  • 1/4 чаена лъжичка чесън на прах
  • 1/4 чаена лъжичка суха мащерка
  • 1/4 чаена лъжичка смлян джинджифил
  • 1/2 чаена лъжичка смлян черен пипер
  • спрей с олио
  • 4бр.хлебчета за бургер

Приготвяне:

Поставете пилешките гърди в торба с цип и изсипете мътеница и сол. Постарайте се да изкарате въздуха и запечатайте торбата. Поставете в хладилник за поне час или за предпочитане през нощта. В плитка купа смесете галета , брашното и подправките. Извадете пилешките гърди от торбата. Отстранете излишната мътеница и оваляйте в сместа с галета. Подредете месото на един слой върху облицована с пергамент кошница, като напръскате добре пилешкото със спрей за готвене от двете страни. Пържете при 190 градуса за 20 - 25 минути или докато вътрешната температура на месото отчете 74 градуса и пилешките гърди станат златистокафяви и хрупкави. За по-равномерно готвене обърнете пилето наполовина и напръскайте с повече олио, ако желаете. Сервирайте пилешките сандвичи върху препечени хлебчета с маруля, домати, червен лук и други любими подправки. Методът и резултатите могат да се различават при различните въздушни фритюрници.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon