Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продуктите за Италиански плосък хляб Пиадина с излишен квас – 6 бр.

  • 280 г. излишен квас, 100% хидратация
  • 260 г. бяло брашно
  • ½ ч. л. сода бикарбонат
  • 1 ч. л. сол
  • 30 мл. вода
  • 110 г. свинска мас (масло) на стайна температура

Продукти без използването на квас за тестото са:

  • 400 г. брашно
  • 110 г. свинска мас (масло) на стайна температура
  • ½ ч. л. сода бикарбонат
  • 1 ч. л. сол
  • 170 мл. вода

Приготвяне:

В купата на планетарен миксер Royalty Line, 1900W, 6.5L смесете всички съставки – квас, брашно, сода, сол, вода и мас. Разбъркайте на ниска скорост докато се обединят. Месете тестото докато стане гладко и лъскаво. (*Ако не ползвате квас – смесвате брашно, вода, сода, сол и мас). Тестото спокойно може да се измеси и на ръка. С миксера се меси 7-8 минути, след което се доомесва на ръка. Разделете тестото на 6 равни части и оформете на топки. Покрийте с найлоново фолио и оставете да отпочинат за 30 минути.Върху леко набрашнена повърхност разточете всяка питка на кръг с дебелина около 3 мм.Печете за около 2-3 минути. През това време по повърхността ще се появят мехурчета. Обърнете и изпечете от другата страна. Извадете пиадината върху дъска или решетка и сложете следващата. Сервирайте докато са топли.

Приятен апетит с вкусната пиадина приготвена в дигитален Air Fryer Emerio 3.6L

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon