Продукти:
Глазура :
Приготвяне: В малка купа смесете канелата, омекотеното масло и захарта. Смесете добре. Загрейте фритюрника до 200 градуса за 4 минути. Внимателно разточете тестото(или развийте, ако използвате готови кори) и разнесете канелената смес по целия лист - на тънък слой. С конец,назъбен нож или зъбно колело нарежете тестото на около 2,5 сантиметра парчета. Прехвърлете ги във въздушния фритюрник и гответе при 200 градуса в продължение на 7 минути или докато рулата се надуят и станат златистокафяви. Когато са готови, извадете ги, оставете ги да се охладят леко, преди да ги залеете с глазура, направена чрез комбиниране на пудра захар, мляко и лимонов сок. Наслаждавайте се, докато са топли!
Забележка: Времето за готвене може леко да варира. Това ще зависи от марката на вашия фритюрник, както и от размера на вашите канелени ролки. Ако не сте сигурни, проверете след 5 или 6 минути за готовност. Ако ви останат рулца, може да ги съхранявате в херметичен съд за един ден и да ги загреете в микровълновата за няколко секунди, преди да ядете.
Порции: 4
Време за приготвяне: 15 минути
Пригответе бълзо и лесно с дигитален Air Fryer Emerio 3.6L