Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти за тестото:

  • 100 грама краве масло
  • 250 грама фино брашно
  • 5 грама суха мая
  • 5 грама сол
  • 5 грама пудра захар
  • 100 милилитра мляко
  • 1 яйце

Продукти за плънката :

  • 250 грама нискомаслен бекон •
  • 250 грама нискомаслена шунка
  • 100 грама гъби
  • 100 грама лук
  • 300 грама настърган кашкавал
  • 3 яйца
  • 300 милилитра сметана
  • черен пипер и сол
  • малко ситно нарязан див лук

Приготвяне:

Смесете яйцата, сметаната, дивия лук, черния пипер и солта и оставете сместа в хладилника. В друга купа смесете брашното, маслото, маята, солта, малко (пудра) захар, млякото и 1 яйце и замесете меко тесто. Оставете тестото за няколко часа да почине на студено. Разделете тестото на 4 равни части и ги оформете на топчета. Нарежете пушения бекон и шунката на кубчета. Почистете гъбите и ги нарежете на тънки филийки. Нарежете лука на много ситно. Намаслете формата за киша с олио или масло и покрийте дъното с хартия за печене. Разточете тестото с кръгла форма с диаметър, малко по-голям от този на формата. Прехвърлете тестото във формата и го надупчете с лъжица, за да не се образуват балончета. Добавете съставките за плънката в следния ред: нарязания лук, пушения бекон, шунката, гъбите и накрая настъргания кашкавал. Внимателно изсипете отгоре яйчено-сметановата смес и подгънете краищата на тестото навътре. Сложете формата в уреда и печете до готовност.

В Air fryer - уреда може да бъде приготвен и киш. Използвайте традиционната форма с махащо се дъно. Спокойно може да замените гъбите и лука със сьомга и ситно нарязани броколи, за да приготвите друг вариант.

Време за приготвяне: 40 минути на 150 °С

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon