Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • ½ чаша универсално брашно
  • 1 ½ чаени лъжички смлян черен пипер
  • 2 големи яйца
  • ⅔ чаша неподсладен кокосов орех
  • ⅓ чаша галета или сухи трохи
  • 300-360г. сурови средни скариди, обелени
  • спрей за готвене
  • ½ чаена лъжичка сол,разделена
  • ¼ чаша мед
  • ¼ чаша сок от лайм

Приготвяне:

Разбъркайте брашното и черния пипер в плитък съд. Леко разбийте яйцата във втори плитък съд. Разбъркайте кокосовия орех и сухите трохи в трети плитък съд. Дръжте всяка скарида за опашката, драгирайте в смес от брашно и отърсете излишното. След това потопете набрашнените скариди в яйце и оставете излишъка да изтече. И накрая, драгирайте в кокосова смес, като натискате да прилепне. Поставете в чиния. Напръскайте добре скаридите със спрей за готвене. Загрейте фритюрника до 200 градуса. Поставете половината скариди във фритюрника и гответе около 3 минути. Обърнете скаридите и продължете да готвите до златисто, още около 3 минути. Подправете с 1/4 чаена лъжичка сол. Повторете с останалите скариди. Междувременно разбъркайте мед, сок от лайм и серано чили в малка купа за потапяне. Поръсете пържените скариди с кориандър и сервирайте с дипа.

Съвет : Можете да замените serrano chile с 2 чаени лъжички натрошен червен пипер. Тази рецепта изисква около 24 скариди.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon