Необходими съставки :
Масло :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1.Нарежете свинското месо на малки хапки .
Стъпка 2. В голяма купа добавете хапките от свинско, зехтин, сол, пипер, розмарин, сос Уорчестър. Разбъркайте добре, за да се овкуси месото и оставете да престоява 30мин.
Стъпка 3. Загрейте Air Fryer-a на 200 градуса за няколко минути.
Стъпка 4. Когато уредът е загрят , може да поставите месото в кошницата на един ред. Не препълвайте кошницата, за да се изпече равномерно месото.
Стъпка 5. Гответе месото около 6 минути, като на 3 минута обърнете хапките.
Стъпка 6. Докато хапките се готвят, сложете маслото в микровълнова фурна да се разтопи. Добавете нарязания чесън. Когато месото е готово, го сложете в масления сос и разбъркайте , за да се овкуси добре. Накрая поръсете с пресен магданоз.
Приятен апетит!