Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 400 г свинска плешка без кост
  • 2 с.л. зехтин
  • 3 с.л. барбекю сос
  • 300 г царевично брашно
  • 6 лъжици студена вода
  • 1 ч.л. сол
  • 1 с.л. захар
  • 2 ч.л. сода
  • 2 домата
  • 1 глава лук
  • 1 стрък чеснов лук
  • 1 стрък магданоз
  • 1 лайм
  • 2 репички
  • сол/черен пипер на вкус

Приготвяне:

Налейте 250 мл вода на дъното на Airfryer- а. Намажете месото със зехтин и го обтрийте със сол и черен пипер. Добавете от барбекю соса. Печете на 150 градуса за 60 минути в Airfryer-a. Извадете месото и го завийте във фолио за 30 минути, преди да го нарежете. Сложете брашното, захарта, солта и содата в купа, добавете вода и омесете на малки топчета. Разтеглете топчетата на тънки питки с преса и ги сложете в оризова хартия, за да не залепнат. Оставете ги така за 20 минути преди да ги изпечете. Печете тортилата на 180 градуса за 4 минути. За салцата нарежете на ситно доматите, лука, чесъна и магданоза. Добавете зехтин, сол, черен пипер и сок от лайм, разбъркайте. Нарежете вече готовото свинско месо. Намажете питката с барбекю сос, добавете месото, салцата и няколко резенчета репички, които предварително сте накиснали в студена вода.

Порции: 6

Време за приготвяне: 70 минути

Насладете се на това вкусно изкушение приготвено в дигитален Emerio 5.5L

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon