Продукти:
Приготвяне:
Налейте 250 мл вода на дъното на Airfryer- а. Намажете месото със зехтин и го обтрийте със сол и черен пипер. Добавете от барбекю соса. Печете на 150 градуса за 60 минути в Airfryer-a. Извадете месото и го завийте във фолио за 30 минути, преди да го нарежете. Сложете брашното, захарта, солта и содата в купа, добавете вода и омесете на малки топчета. Разтеглете топчетата на тънки питки с преса и ги сложете в оризова хартия, за да не залепнат. Оставете ги така за 20 минути преди да ги изпечете. Печете тортилата на 180 градуса за 4 минути. За салцата нарежете на ситно доматите, лука, чесъна и магданоза. Добавете зехтин, сол, черен пипер и сок от лайм, разбъркайте. Нарежете вече готовото свинско месо. Намажете питката с барбекю сос, добавете месото, салцата и няколко резенчета репички, които предварително сте накиснали в студена вода.
Порции: 6
Време за приготвяне: 70 минути
Насладете се на това вкусно изкушение приготвено в дигитален Emerio 5.5L