Продукти:
За кюфтетата :
Приготвяне:
Пригответе юфката: Гответе юфката според указанията на опаковката. Изплакнете под студена вода, за да се охлади, отцедете добре и прехвърлете в голяма купа. Разбъркайте с дресинг, морков, краставица и лук;оставете настрана.
Пригответе кюфтета: В голяма купа разбъркайте яйце, кора от лайм и сок от лайм, мед, рибен сос и 1/2 чаена лъжичка сол; разбъркайте с галетата и оставете да престои 1 минута. Разбъркайте чесъна, лука, джинджифила и чушката, след това добавете свинско месо и кориандър и омесете.
Оформете каймата на топки с размер на супена лъжица и пържете на въздух при 200 градуса докато се запече и се приготви, от 8 до 12 минути (на партиди, ако е необходимо), като от време на време се разклаща кошницата. Омесете кориандъра с юфката и сервирайте с кюфтетата.