Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 200гр. оризови юфка
  • 1/2 чаша сусамов дресинг
  • 1 голям морков, обелен и нарязан на жулиени или на кибритени клечки
  • 1/2 краставица обелена и нарязана на жулиени или на клечки
  • 1 глава лук, тънко нарязан
  • 1/4 чаша кантарион, нарязан

За кюфтетата :

  • 1 голямо яйце
  •  2 ч.л. настъргана кора от лайм плюс 2 супени лъжици сок от лайм,
  • 1 1/2 с.л. пчелен мед
  • 1 ч.л. рибен сос
  • сол
  • 1/2 чаша галета
  • 1 скилидка чесън, настърган
  • 2 стръка зелен лук нарязан на ситно
  • 1 с. л. настърган пресен джинджифил
  • 1 малка лютива чушка с отстранени семена,нарязана на ситно
  • 500гр. смляно свинско месо
  • 1/4 чаша кантарион нарязан

Приготвяне:

Пригответе юфката: Гответе юфката според указанията на опаковката. Изплакнете под студена вода, за да се охлади, отцедете добре и прехвърлете в голяма купа. Разбъркайте с дресинг, морков, краставица и лук;оставете настрана.

Пригответе кюфтета: В голяма купа разбъркайте яйце, кора от лайм и сок от лайм, мед, рибен сос и 1/2 чаена лъжичка сол; разбъркайте с галетата и оставете да престои 1 минута. Разбъркайте чесъна, лука, джинджифила и чушката, след това добавете свинско месо и кориандър и омесете.

Оформете каймата на топки с размер на супена лъжица и пържете на въздух  при 200 градуса докато се запече и се приготви, от 8 до 12 минути (на партиди, ако е необходимо), като от време на време се разклаща кошницата. Омесете кориандъра с юфката и сервирайте с кюфтетата.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon