Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

За плънката:

  • 250 г броколи
  • 1 шалот
  • 1 с.л магданоз
  • 1 с.л. див лук
  • 100 мл бяло вино
  • 200 мл сметана
  • 200 мл мляко
  • 10 г нишесте
  • 1 лайм
  • сол/черен пипер на вкус
  • 400 г прясна сьомга

За корите:

  • 200 г брашно
  • 1 яйце
  • 30 мл вода
  • тава  за печене

Приготвяне:

В тиган запържете шалота, след това добавете бялото вино, сметаната и млякото. Оставете соса да къкри на слаб огън и сгъстете с нишестето (предварително разтворено в малко вода). За финал добавяте магданоза, дивия лук и подправяте на вкус. Докато сосът се сгъстява, можете да приготвите и корите за лазанята. В планетарен миксер 1900W, 6 литра DMS сипвате 200 г брашно с яйцето и водата, и оставяте машината сама да приготви желаните от вас кори за лазаня. В тава за печене наредете малко от соса, кори за лазаня, суровите броколи, нарязани на малки розетки, отново кори за лазаня, сос, накълцаната сурова сьомга и така, докато запълним съда. Печем в дигитален Air Fryer Emerio 5L на 140 градуса за 40 минути.

Порции:

Време за приготвяне: 40 минути

Приятен апетит!

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon