Продукти:
За плънката:
За корите:
Приготвяне:
В тиган запържете шалота, след това добавете бялото вино, сметаната и млякото. Оставете соса да къкри на слаб огън и сгъстете с нишестето (предварително разтворено в малко вода). За финал добавяте магданоза, дивия лук и подправяте на вкус. Докато сосът се сгъстява, можете да приготвите и корите за лазанята. В планетарен миксер 1900W, 6 литра DMS сипвате 200 г брашно с яйцето и водата, и оставяте машината сама да приготви желаните от вас кори за лазаня. В тава за печене наредете малко от соса, кори за лазаня, суровите броколи, нарязани на малки розетки, отново кори за лазаня, сос, накълцаната сурова сьомга и така, докато запълним съда. Печем в дигитален Air Fryer Emerio 5L на 140 градуса за 40 минути.
Порции: 2
Време за приготвяне: 40 минути
Приятен апетит!