Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

Продукти за маринатата:

  • 1/2 глава лук
  • 1 скилидка чесън
  • 2 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. Дижонска горчица
  • 1 с.л. мед
  • 1 ч.л. сух босилек
  • 1 ч.л. сух риган
  • 1/4 ч.л. червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • 7 свински ребра

Продукти за печените зеленчуци:

  • 1 патладжан
  • 1 тиквичка
  • 1 червена чушка
  • 1 зелена чушка
  • 4-5 гъби
  • 1 ч.л. сух риган
  • 2 с.л. зехтин
  • черен пипер
  • сол

Приготвяне:

Почистете и нарежете половин глава лук на ситно. Стиснете скилидка чесън. Добавете 1 ч.л. Дижонска горчица, 1 с.л. мед, 2 с.л. зехтин и сухите подправки – босилек, риган, червен пипер, черен пипер и сол. Разбъркайте всичко много добре. Поставете ребрата в плоска чиния. Намажете ги хубаво с маринатата от двете страни, покрийте съда с фолио и ги оставете да се мариноват така за поне час и половина в хладилник. През това време си подгответе зеленчуците. Почистете и нарежете на кръгчета патладжана и тиквичката, гъбите цели, а чушките на парчета. Поръсете ги със сухите подправки и ги полейте със зехтина. Разбъркайте с ръце добре. Подредете зеленчуците в кошницата. Настройте температурата на 180 градуса, а времето на 12 минути. След крайния сигнал зеленчуците са идеално сготвени. Извадете свинските ребра от хладилника и ги по- ставете в кошницата на уреда. Затворете и избе- рете 180 градуса, печете 30 минути. Поднесете с гарнитура от печени зеленчуци

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon