Продукти:
Приготвяне:
Загрейте голям тиган с незалепващо покритие на средно висока температура. Гответе и разбърквайте каймата от наденица в горещия тиган, докато покафенее и стане ронлива, 5 до 7 минути. Изцедете и изхвърлете мазнината. Загрейте въздушният фритюрник до 175 градуса.Направете разрез/цепка в едната страна на всяка сладка чушка по дължина от дръжката до върха. Намажете чушките с със зехтин и ги поставете в кошницата за фритюрника.Гответе 3 минути. Разклатете кошницата и гответе, докато чушките започнат да покафеняват и омекват, още около 3 минути. Извадете чушките и оставете да престоят, докато се охладят достатъчно; оставете фритюрника включен. Докато чушките се охлаждат, разбъркайте заедно каймата, крема сирене, сирене Чедър, синьо сирене, лук, чесън и черен пипер в средна купа, докато се смесят добре. Смесете галетата с останалата 1 супена лъжица зехтин в малка купа. Сложете лъжица смес от сирене във всяка чушка и поръсете със галета.Поставете пълнените чушки в кошницата за фритюрника, като работите на порции, ако е необходимо, и гответе, докато пълнежът се загрее и галетата се препече, 4 до 5 минути. Охладете леко; сервирайте топло.
Време за приготвяне: 65 минути
Насладете се на тези вкусни пълнени чушки приготвени с Фритюрник 6 литра 1800 W с горещ въздух DMS Germany