Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 4 бр. големи гъби ( по избор)
  • малка глава лук, нарязан на кубчета
  • 4 скилидки чесън , смлени
  • 300 гр. пилешко месо , смляно 
  • 250 гр. сос маринара
  • 1/4 ч.ч. настърган пармезан
  • 1/4 ч.ч. галета
  • 1/4 ч.ч. сирене моцарела
  • пресен босилек , нарязан
  • зехтин 

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Загрейте фритюрника до 200 градуса. Докато се загрява , внимателно извадете пънчетата на гъбите . Намажете двете страни на гъбите със зехтин и гответе 6-8 минути, докато гъбите омекнат.

Стъпка 2. Докато гъбите се готвят, загрейте голям тиган с незалепващо покритие и задушете лука заедно с чесъна за 2-3 минути , или докато лукът започне да омеква. Добавете смляното пилешко месо в тигана и овкусете със сол и черен пипер. Гответе 5-6 минути. Изсипете соса маринара в тигана и разбъркайте. 

Стъпка 3. Докато пилето се готви, смесете пармезана и галетата в малка купа и оставете настрана.

Стъпка 4. Когато гъбите са готови , внимателно ги извадете от фритюрника и отцедете течността.Поставете ги обратно във фритюрника и ги напълнете с пиле,след което ги поръсете със сирене моцарела. Гответе на 175 градуса за 2-3 минути , докато сиренето се разтопи. След това ги поръсете със сместа от пармезан и галета и гответе още 1-2 минути , докато галетата се запече.

Стъпка 5. Прехвърлете гъбите в чиния и сервирайте докато са топли.Поръсете ги с пресен босилек.

Приятен апетит!

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon