Необходими продукти :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Загрейте фритюрника до 200 градуса. Докато се загрява , внимателно извадете пънчетата на гъбите . Намажете двете страни на гъбите със зехтин и гответе 6-8 минути, докато гъбите омекнат.
Стъпка 2. Докато гъбите се готвят, загрейте голям тиган с незалепващо покритие и задушете лука заедно с чесъна за 2-3 минути , или докато лукът започне да омеква. Добавете смляното пилешко месо в тигана и овкусете със сол и черен пипер. Гответе 5-6 минути. Изсипете соса маринара в тигана и разбъркайте.
Стъпка 3. Докато пилето се готви, смесете пармезана и галетата в малка купа и оставете настрана.
Стъпка 4. Когато гъбите са готови , внимателно ги извадете от фритюрника и отцедете течността.Поставете ги обратно във фритюрника и ги напълнете с пиле,след което ги поръсете със сирене моцарела. Гответе на 175 градуса за 2-3 минути , докато сиренето се разтопи. След това ги поръсете със сместа от пармезан и галета и гответе още 1-2 минути , докато галетата се запече.
Стъпка 5. Прехвърлете гъбите в чиния и сервирайте докато са топли.Поръсете ги с пресен босилек.
Приятен апетит!