Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 1 с.л. зехтин
  • 1 малка глава лук 
  • 1 филийка хляб
  • 1 ч.ч. хладка вода
  • 1 кг телешка кайма
  • 2 с.л. магданоз
  • 2 средно големи яйца
  • 2 ч.л. риган
  • 1 с.л. кимион
  • 1/2 ч.л. черен пипер 
  • 200 гр. сирене фета, на кубчета

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. Загрейте зехтина в малък тиган и запържете лука , докато омекне и стане прозрачен.

Стъпка 2. Накиснете хляба в малко вода и след като се напои добре , изцедете излишното количество вода.

Стъпка 3. Смесете всички останали съставки , с изключение на сиренето. Разбъркайте добре , за да се смесят равномерно всички вкусове.

Стъпка 4. Разделете сместа на 4 по-големи или 6 по-малки равни части и ги разточете .

Стъпка 5. Наредете в средата на всяка част сирене фета и внимателно затворете , за да не изтече сиренето при печенето.

Стъпка 6. Поставете кюфтенцата в кошницата на фритюрника и печете на 200 градуса за около 12-14 минути.

Стъпка 7. Сервирайте веднага.

Приятен апетит! 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon