Необходими продукти :
Начин на приготвяне :
В голяма купа смесете всички сухи съставки ( от 1 до 6).В отделна купа смесете разтопеното масло, заедно със сметаната. Потопете пилешкото филе първо в маслото и сметаната, след което оваляйте в получената панировка. Напръскайте кошницата на уреда със спрей за готвене , след което можете да поставите филенцата да се "пържат". Гответе до получаване на златист цвят на панировката, като допълнително проверете цветът на месото да не е твърде розов.Готвенето отнема около 7-8 минути на страна. Сервирайте със сос от сметана и див лук.
Приятен апетит!
Хранителна таблица :
1 порция: 256 калории, 14g мазнини , 84mg холестерол, 267mg натрий, 6g въглехидрати (0 захари, 0 фибри), 29g протеин.