Продукти:
Приготвяне:
Разбъркайте брашното и черния пипер в плитък съд. Леко разбийте яйцата и водата във втора плитка чиния. Поставете галетата в трети плитък съд. Оваляйте клиновете от авокадо в брашно, като отърсите излишното. Потопете в яйчена смес, оставяйки излишъка да изтече. Оваляйте в галета, натискайки да се прихванедобре. Напръскайте добре авокадовите парчета със спрей за готвене.
Поставете парчетата в кошницата и гответе при 200 градуса до златисто, 7 до 8 минути, обръщайки авокадото наполовина от готвенето. Извадете от фритюрника; поръсете със сол.
Докато се готви, разбъркайте заедно кетчуп, майонеза, оцет и Шрирача в малка купа. За сервиране поставете 4 парчета авокадо във всяка чиния с 2 супени лъжици сос.