Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 1/2 чаша,универсално брашно
  • 1 1/2 чаени лъжички черен пипер
  • 2 големи яйца
  • 1 супена лъжица вода
  • 1/2 чаша галета
  • 2бр. авокадо, нарязани на 8 парчета всеки
  • готварски спрей
  • 1/4 чаена лъжичка сол
  • 1/4 чаша кетчуп
  • 2 супени лъжици майона
  • 1 супена лъжица ябълков оцет
  • 1 супена лъжица сос от чили Шрирача

Приготвяне:

Разбъркайте брашното и черния пипер в плитък съд. Леко разбийте яйцата и водата във втора плитка чиния. Поставете галетата в трети плитък съд. Оваляйте клиновете от авокадо в брашно, като отърсите излишното. Потопете в яйчена смес, оставяйки излишъка да изтече. Оваляйте в галета, натискайки да се прихванедобре. Напръскайте добре авокадовите парчета със спрей за готвене.

Поставете парчетата в кошницата  и гответе при 200 градуса до златисто, 7 до 8 минути, обръщайки авокадото наполовина от готвенето. Извадете от фритюрника; поръсете със сол.

Докато се готви, разбъркайте заедно кетчуп, майонеза, оцет и Шрирача в малка купа. За сервиране поставете 4 парчета авокадо във всяка чиния с 2 супени лъжици сос.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon