Продукти:
Чесново масло:
Приготвяне:
Пригответе чесново масло, като смесите масло, магданоз, чесън, сос Уорчестър и сол, бъркайте ,докато се комбинират добре. Поставете в пергаментова хартия и навийте на руло. Охладете в хладилника до готовност за употреба. Извадете пържолата от хладилника и оставете да престои 20 минути на стайна температура. Втрийте малко зехтин от двете страни на пържолата и подправете със сол и прясно смлян черен пипер. Намазнете кошницата на въздушния фритюрник. Загрейте фритюрника до 200 градуса. Поставете пържолите във фритюрника и гответе 12 минути, като ги обърнете на шестата минута.Извадете от фритюрника и оставете да починат 5 минути. Отгоре се намазват с чесново масло.
Забележка: Тази рецепта е за средно изпечена пържола. За леко изпечена гответе 10 минути, като преобърнете наполовина. За добре изпечена гответе в продължение на 14 минути, като обръщате наполовина. За да сте сигурни, че е направено по ваш вкус, използвайте готварски термометър за бързо отчитане, за да проверите температурата в сърцевината на месото.
Дебелината на вашата пържола ще определи колко време трябва да ги готвите. За тънки намалете времето за готвене на 7-8 минути за средно изпечена пържола.
Температурите за пържола в сърцевината са както следва:
50-55 ° слабо изпечено
57-63 ° средно изпечено
68-74 ° добре изпечено