Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 800гр пържола
  • сол
  • прясно смлян черен пипер
  • зехтин(олио)-не е задължително.

Чесново масло:

  • 100гр. масло омекотено
  • 2 супени лъжици пресен магданоз нарязан
  • 2 ч.л. чесън смлян
  • 1 ч.л. сос Уорчестър
  • 1/2 ч. л. сол

Приготвяне:

Пригответе чесново масло, като смесите масло, магданоз, чесън, сос Уорчестър и сол, бъркайте ,докато се комбинират добре. Поставете в пергаментова хартия и навийте на руло. Охладете в хладилника до готовност за употреба. Извадете пържолата от хладилника и оставете да престои 20 минути на стайна температура. Втрийте малко зехтин от двете страни на пържолата и подправете със сол и прясно смлян черен пипер. Намазнете кошницата на въздушния фритюрник. Загрейте фритюрника до 200 градуса. Поставете пържолите във фритюрника и гответе 12 минути, като ги обърнете на шестата минута.Извадете от фритюрника и оставете да починат 5 минути. Отгоре се намазват с чесново масло.

Забележка: Тази рецепта е за средно изпечена пържола. За леко изпечена гответе 10 минути, като преобърнете наполовина. За добре изпечена гответе в продължение на 14 минути, като обръщате наполовина. За да сте сигурни, че е направено по ваш вкус, използвайте готварски термометър за бързо отчитане, за да проверите температурата в сърцевината на месото.

Дебелината на вашата пържола ще определи колко време трябва да ги готвите. За тънки намалете времето за готвене на 7-8 минути за средно изпечена пържола.

Температурите за пържола в сърцевината са както следва:

50-55 ° слабо изпечено

57-63 ° средно изпечено

68-74 ° добре изпечено

Тези вкусни пържоли може да приготвите във фритюрник 6 литра 1800 W с горещ въздух DMS Germany

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon