Продукти:
За маринатата:
Приготвяне:
Нарежете свински бут на пържоли с големина по желание и леко ги начукайте (всъщност, предимството да ги приготвите е, че не е нужно да ги начуквате, но аз повече ги харесвам така).Пригответе маринатата и поставете пържолките вътре за около 30-тина минути. След което ги изкарахте от маринатата, ги прехвърлете в еър фрайъра, включете го на 180 градуса за около 15-20 минути. Докато печете свинските пържоли в еър фрайъра, от време на време ги поглеждайте. При нужда ги обръщайте. Ако забележите, че стават готови по-бързо, намалете градусите или времето за печене.
Порции: 4
Време за приготвяне:45 минути
Поднесете пържолите приготвени във фритюрник 6 литра 1800 W с горещ въздух DMS Germany с вкусна зелена салата или друга гарнитура за пържоли.