Продукти:
Приготвяне:
Комбинирайте галета, пармезан, италианска подправка, сол, босилек, чесън на прах, лук на прах и черен пипер в плитка купа. Поставете брашното в отделна плитка купа и разбитите яйца в трета плитка купа. Потопете нарязаните парчета патладжан първо в брашно, след това в разбитите яйца и накрая оваляйте със смес от галетата. Поставете обработения патладжан в чиния и оставете да почине 5 минути.
Загрейте въздушния фритюрник до 180 градуса.
Поставете панираните кръгчета патладжан в кошницата на фритюрника, като се уверите, че не се допират; работете на партиди, ако е необходимо. Гответе 8 до 10 минути, обърнете всеки кръг и гответе, докато се постигне желаната хрупкавост, още 4 до 6 минути. Залейте всеки кръг патладжан със сос от маринара и 1 филия сирене моцарела. Поставете кошницата обратно и гответе, докато сиренето започне да се топи, 1 до 2 минути. Повторете с останалите патладжани.