Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 1/2 чаша галета
  • 1/4 чаша прясно настърган пармезан
  • 1 чаена лъжичка италианска подправка
  • 1 чаена лъжичка сол
  • 1/2 чаена лъжичка сух босилек
  • 1/2 чаена лъжичка чесън на прах
  • 1/2 чаена лъжичка лук на прах
  • 1/2 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
  • 1/4 чаша брашно
  • 2 големи яйца, разбити
  • 1 среден патладжан, нарязан на 1,2 см дебели кръгчета
  • 1 чаша сос маринара или повече на вкус
  • 8 филийки сирене моцарела или според желанието

Приготвяне:

Комбинирайте галета, пармезан, италианска подправка, сол, босилек, чесън на прах, лук на прах и черен пипер в плитка купа. Поставете брашното в отделна плитка купа и разбитите яйца в трета плитка купа. Потопете нарязаните парчета патладжан първо в брашно, след това в разбитите яйца и накрая оваляйте със смес от галетата. Поставете обработения патладжан в чиния и оставете да почине 5 минути.

Загрейте въздушния фритюрник до 180 градуса.

Поставете панираните кръгчета патладжан в кошницата на фритюрника, като се уверите, че не се допират; работете на партиди, ако е необходимо. Гответе 8 до 10 минути, обърнете всеки кръг и гответе, докато се постигне желаната хрупкавост, още 4 до 6 минути. Залейте всеки кръг патладжан със сос от маринара и 1 филия сирене моцарела. Поставете кошницата обратно   и гответе, докато сиренето започне да се топи, 1 до 2 минути. Повторете с останалите патладжани.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon