Продукти:
Приготвяне:
Загрейте до 200 градуса . Нарежете грейпфрута наполовина и отрежете тънко парче от дъното на всяка половина,за да стой стабилно в чинията при сервиране. Използвайте остър нож за рязане, за да изрежете сърцевината около кората на грейпфрута и между всеки сегмент, за да улесните яденето на плодовете, след като са сготвени.Комбинирайте омекотеното масло и 1 супена лъжица кафява захар в малка купа. Разпределете сместа върху всяка половина грейпфрут. Поръсете с останалата кафява захар.Изрежете от алуминиевото фолио два 15 сантиметрови квадрата и поставете всяка половина грейпфрут на един квадрат; сгънете краищата, за да задържите соковете. Поставете в кошницата на фритюрника.Гответе, докато захарната смес започне да се разтапя, 6 до 7 минути. Поръсете плодовете с канела преди сервиране.