Необходими съставки :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Смесете всички сухи съставки в една голяма купа.
Стъпка 2. Измийте внимателно бутчетата и ги подсушете добре. Махнете излишната кожа или мазнина . Сложете ги в плик за готвене и изсипете всички сухи съставки в плика. Разтръскайте го , за да се покрие месото добре с подправки и го оставете така за минимум 30 минути да се овкуси.
Стъпка 3. Загрейте фритюрника на 180 градуса .
Стъпка 4. Поставете бутчетата в уреда с кожата надолу и печете на 180 градуса за 20-25 минути, в зависимост от размера на бутчетата. Обърнете ги на половината от времето за гтовене.
Стъпка 5. Когато е готово пилето , внимателно го извадете от фритюрника и оставете за 2-3 минути да се охлади преди да сервирате.
Приятен апетит!