Необходими продукти :
За соса :
4 питки за бургер
Сусам (по избор)
Начин на приготвяне :
В голяма купа смесете майонеза, мед, оцет.Добавете зелевата салата, заедно с бадемите. Разбъркайте добре и оставете в хладилник до моментът на сервирането.
Загрейте уредът на 200 градуса. Оваляйте месото с царевично нишесте,сол и пипер. Оставете го да се пече в Air Fryer-а за около 5-6 минути на страна, след което го обърнете.
Междувременно в малка сосиера смесете соев сос, мед, джинджифил, чесън и червена чушка. Сложете всичко на котлона да се редуцира за не повече от 5 минути. Добавете към соса и пилешкото месо.
Когато всичките ви съставки вече са готови, може да започнете да приготвяте своите бургери. Върху едната половина от питката поставете месо,върху него зелевата салата, заедно със сосът.Поръсете питката по желание със сусам.
Приятен апетит!
Хранителна таблица :
1 сандвич: 678 калории, 29g мазнина , 117mg холестерол, 1587mg натрий, 75g въглехидрати (37g захари, 6g фибри), 32g протеин.