Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 6 пилешки бутчета без кости и кожа
  • 1 ½ супена лъжица пресен лимонов сок
  • ½ супена лъжица подправка с лимонов пипер
  • ½ ч. л. червен пипер
  • ½ ч. л. италианска подправка
  • ½ ч. л. чесън на прах
  • ¼ ч. л. черен пипер

Приготвяне:

Измийте и подсушете месото. Разтрийте съставките върху пилешките бутчета.

Поставете  и гответе на 180 градуса за 15 минути, като ги обърнете наполовина на времето, сърцевината на месото трябва да бъде 74 градуса измерена с готварски термометър.

За бутчета с кост и кожа увеличете времето за готвене на 22-25 минути при 180 градуса. След това гответе на 200 градуса още 5 минути за хрупкава кожичка.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon