Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 675 г пилешки филета
  • 2 яйца
  • 1 чаша (приблизително 100 г) фино бадемово брашно (като алтернативен вариант, можете да използвате смляно ленено семе) 2 с.л. смляно ленено семе
  • 1 ч.л. Италианска подправка
  • 1 ч.л. фина морска сол
  • 1 ч.л. червен пипер
  •  ½ ч.л. смлян черен пипер

Начин на приготвяне:

  • Загрейте предварително Еър Фрайера на 200°C.
  • Подсушете пилешкото месо с кухненска хартия и подправете с щипка сол и пипер.
  • В средно голяма купа разбийте яйцата.
  • В широк плитък контейнер, разбъркайте бадемовото брашно, лененото семе и всички подправки, докато се миксират добре.
  • Потопете нарязаното пилешко месо в яйце, след това поръсете с брашнената смес. Повторете докато се покрие изцяло месото.
  • Напръскайте кошницата на Еър Фрайер обилно със спрей авокадово олио и поставете пилешките филета в кош- ницата така, че да остане доста свободно място между тях. Напръскайте ги допълнително с авокадовия спрей, докато се образува фино покритие.
  • Пържете за 10 минути, като ги обърнете веднъж на 5-та минута.
  • Повторете с останалите филета, докато всички се сготвят така, че да достигнат вътрешна температура 74°C.
  • Сервирайте с любимия си сос за топене

Порции: 2

Време за приготвяне: 18 МИН

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon