Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти : 

  • 4 обезкостени пилешки гърди без кожа
  • 1/2 ч.ч. пресен магданоз
  • 1/2 ч.ч. заквасена сметана 
  • 2 с.л. лук на прах
  • 1 с.л. див лук
  • 1 с.л. зелен лук
  • 1/2 с.л. лимонов сок
  • щипка сол
  • щипка черен пипер 
  • щипка захар
  • спрей за готвене 

За панировката :

  • 1 1/2 ч.ч. галета
  • 1/4 ч.ч. пармезан
  • 1 ч.л. лимонов сок
  • 1 яйце

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Добавете всички съставки за маринатата в плик с цип. Смесете добре. Добавете пилето. Покрийте пилето внимателно от всички страни. Оставете в хладилник и мариновайте за една нощ.

Стъпка 2. Оставете пилето да достигне до стайна температура.

Стъпка 3. Разбийте яйцето в плитка купа. В отделна купа добавете галета, пармезан и лимон. 

Стъпка 4. Потопете от двете страни пилето в яйце. След това оваляйте в галета. 

Стъпка 5. Напръскайте кошницата на фритюрника със спрей за готвене . Поставете пилето , напръскайте горната част с мазнина. 

Стъпка 6. Пържете на 200 градуса за 10-15 минути, до готовност. 

Приятен апетит! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon