Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 1/2 ч.ч. неосолено краве масло 
  • 2 с.л. пресен магданоз
  • 2 скилидки чесън
  • 600 гр. смляно пилешко месо
  • 2 яйца
  • 1 ч.ч. галета
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1 ч.л. сол
  • 1/2 ч.л. черен пипер
  • спрей за готвене 

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. В малка купа смесете маслото, магданоза и чесъна. Разбъркайте, за да се смесят равномерно. Разделете сместа на 12 равни части и наредете върху хартия за печене. Замразете във фризер за около 20 минути.

Стъпка 2. Оформете пилешката кайма в 12 равни топчета. Направете дълбок отпечатък с пръст в центъра на всяка топка. Поставете по едно замразено топче масло във вдлъбнатината и увийте пилешката кайма около него , за да се покрие.

Стъпка 3. Разбийте яйцата в купа. В друга купа смесете галета, червен пипер , сол и черен пипер. 

Стъпка 4. Потопете всяко пилешко топче първо в яйца , след това в галета, след което обратно в яйцето и отново в галета. Повторете същата процедура и с останалите топчета.

Стъпка 5. Загрейте фритюрника на 200 градуса , поставете половината топчета в кошницата на уреда и напръскайте със спрей за готвене. 

Стъпка 6. Гответе 5 минути . Обърнете топките с щипки и напръскайте отново със спрей за готвене . Гответе още 5 минути .

Приятен апетит ! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon