Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 3-4 бр. пилешко бутче (обезкостени)
  • щипка джинджифил
  • 2 с.л. соев сос
  • 2 с.л. японско саке (може да се замени със сухо шери) 
  • 2 с.л. сусамово масло
  • 1 ч.л. подсладител (еритритол, захар или подсладител по избор)
  • 4 бр. скилидки чесън
  • 1 резен лимон 

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. Подгответе си всички съставки.

Стъпка 2. Настържете чесъна и джинджифила с ренде и ги смесете в малка купа.

Стъпка 3. Комбинирайте соев сос, подсладител, японско саке, сусамово масло в малка купа , разбъркайте добре и прехвърлете маринатата в плик с цип.

Стъпка 4. Нарежете пилето на малки хапки , поставете ги в торбичката с цип и ги оставете да се мариноват минимум един час в хладилник.

Стъпка 5. След като се мариноват , ги извадете от плика и ги прехвърлете в кошницата на фритюрника.

Стъпка 6. Печете на 160-170 градуса за 10-12 минути, до получаване на златист цвят. Прехвърлете в плато , подходящо за сервиране и поръсете с лимон.

Приятен апетит! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon