Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 1 кг обезкоствени пилешки гърди , нарязани на кубчета 
  • щипка сол и черен пипер
  • 1/4 ч.ч. брашно
  • 3 яйца
  • 1 ч.ч. настърган пармезан
  • 1/3 ч.ч. сусам
  • 1 ч.л. лук на прах
  • 1 ч.л. чесън на прах

За соса :

  • 1/2 ч.ч. соев сос
  • 2 с.л. оризов оцет 
  • 1/4 ч.ч. мед
  • 1 с.л. сусамово масло
  • 1/2 ч.л. червен пипер 
  • 1 с.л. царевично нишесте
  • 2 с.л. вода

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. Загрейте фритюрника на 180 градуса . 

Стъпка 2. Подправете хапките със сол и черен пипер.

Стъпка 3. Поставете месото в голяма купа , добавете брашното, внимателно разбъркайте, отстранете излишното.

Стъпка 4. Пригответе си две плитки чинии.

Стъпка 5. В едната разбийте яйцата.

Стъпка 6. Във втората чиния смесете пармезана, сусама, лука и чесъна. 

Стъпка 7. Потопете всяка хапка в яйце, след това в сусам, за да се покрие равномерно от всички страни. 

Стъпка 8. Поставете хапките в кошницата на уреда на един ред, така че да не се допират една в друга. 

Стъпка 9. Напръскайте хапките с мазнина , след което печете за около 9-12 минути. Обърнете на половината време.

Стъпка 10. Междувременно си пригответе соса . Сложете всички съставки в подходящ съд и го поставете на котлона. Бъркайте докато соса започне да ври. 

Стъпка 11. Когато пилешките хапки са готови , ивадете ги и ги намажете със сос. 

Стъпка 12. Сервирайте върху сварен кафяв ориз. 

Приятен апетит! 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon