Продукти:
За соса:
За крилата:
За гарниране:
Приготвяне:
Стъпка 1 Комбинирайте горещ мед, лютивия сос, кафява захар, соев сос, лимонов сок, чесън, джинджифил, сол и черен пипер в тенджера. Доведете соса до кипене на среден огън, намалете котлона и оставете да къкри 5 минути. Добавете зелен лук и разбъркайте.
Стъпка 2 Предварително загрейте въздушния фритюрник до 200 градуса .
Стъпка 3 Поставете крилцата в голяма купа и поръсете със сол, чесън на прах, лук на прах и черен пипер. Добавете царевично нишесте и оваляйте крилата до пълното им покритие. Изтръскайте всяко крило от излишните подправки и поставете в кошницата , като се уверите, че не се допират; гответе на партиди, ако е необходимо.
Стъпка 4 Запържете в предварително загрятия фритюрник за 10 минути, разклатете кошницата и запържете допълнително 10 минути. Преобърнете крилцата и пържете, докато пилешкото месо се сготви и соковете се избистрят, още 7 до 8 минути.
Стъпка 5 Потопете всяко крило в соса и гарнирайте с нарязан зелен лук и сусамово семе. Сервирайте с останалия сос отстрани.