Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 1 кг пилешки крилца пресни или замразени
  • любима суха подправка или сос

Приготвяне:

Пресни пилешки крилца

Подсушете пилешките крилца.Поставете ги в кошницата на въздушния фритюрник  6 литра 1800 W с горещ въздух DMS Germany.Гответе на 200 градуса за 25-30 минути, разклащайки ги на всеки 5-7 минути. Гответе, докато крилата не станат хрупкави и вътрешната им температура стане 74 градуса.

След като крилцата са сготвени, поставете в голяма купа и подправете с любимата си подправка или сос. Ако използвате сос, потопете крилцата в соса и поставете обратно във фритюрника за 2 минути на 200 градуса. Отстранете крилцата и отново потопете в соса.

Замразени пилешки крилца

Поставете замразените крилца в кошницата на въздушня фритюрник  без мазнина 1800 W, 7 литра, DMS HF-7S XX и гответе на 200 градуса за 30-35 минути, като ги разбърквате на всеки 5-7 минути.

Незадължителна стъпка: По средата на готвенето извадете кошницата и отстранете излишната течност от замразените крилца. Уверете се, че кошницата е поставена над голяма купа, за да не се разтече пилешкия сок навсякъде. След като цялата течност в дъното на кошницата се отцеди, върнете я обратно започнете да пържите отново. Гответе, докато крилата не станат хрупкави и вътрешната им температура стане 74 градуса.

Овкусете с любимата си суха подправка или сос.

Предложени сухи разтривки и сосове:лимонов пипер,сос бъфало,сос барбекю, ранч сос

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon