Продукти:
Приготвяне:
Пресни пилешки крилца
Подсушете пилешките крилца.Поставете ги в кошницата на въздушния фритюрник 6 литра 1800 W с горещ въздух DMS Germany.Гответе на 200 градуса за 25-30 минути, разклащайки ги на всеки 5-7 минути. Гответе, докато крилата не станат хрупкави и вътрешната им температура стане 74 градуса.
След като крилцата са сготвени, поставете в голяма купа и подправете с любимата си подправка или сос. Ако използвате сос, потопете крилцата в соса и поставете обратно във фритюрника за 2 минути на 200 градуса. Отстранете крилцата и отново потопете в соса.
Замразени пилешки крилца
Поставете замразените крилца в кошницата на въздушня фритюрник без мазнина 1800 W, 7 литра, DMS HF-7S XX и гответе на 200 градуса за 30-35 минути, като ги разбърквате на всеки 5-7 минути.
Незадължителна стъпка: По средата на готвенето извадете кошницата и отстранете излишната течност от замразените крилца. Уверете се, че кошницата е поставена над голяма купа, за да не се разтече пилешкия сок навсякъде. След като цялата течност в дъното на кошницата се отцеди, върнете я обратно започнете да пържите отново. Гответе, докато крилата не станат хрупкави и вътрешната им температура стане 74 градуса.
Овкусете с любимата си суха подправка или сос.
Предложени сухи разтривки и сосове:лимонов пипер,сос бъфало,сос барбекю, ранч сос