Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти :

  • 500 гр. пилешка кайма
  • 1/2 ч.ч. галета
  • 1/2 ч.ч. ситно настърган пармезан
  • 2 скилидки чесън
  • 1 яйце
  • 1 тиквичка

Дресинг с медена горчица :

  • 2 с.л. зехтин
  • 1 с.л. лимонов сок
  • 1 с.л. дижонска горчица
  • 1 с.л. мед

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. Смесете кайма, галета, пармезан, чесън и яйце в голяма купа. Изцедете излишната вода от тиквичката и добавете в купата. Подправете и разбъркайте добре.

Стъпка 2. Оформете сместа на 10 топки. Поставете върху леко намазнена тава и притиснете топчетата. Покрийте и оставете в хладилник за 30 минути, за да стегнат.

Стъпка 3. Намажете кошницата на фритюрника с мазнина. Гответе на 180 градуса за 10 минути или докато добият златист цвят.

Стъпка 4. Разбийте дресинга в блендер , за да се смесят съставките добре.

Стъпка 5. Поднесете , поляти със сос.

Приятен апетит! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon