Необходими продукти :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Нарежете пилешките гърди на кубчета. След това нарежете зеленчуците с приблизително същия размер като на пилето.
Стъпка 2. Смесете зехтин, чесън, лимонов сок, мащерка, риган , розмарин, магданоз и индийско орехче в средно голяма купа.
Стъпка 3. Добавете пилето към стеста и разбъркайте добре , като се уверите , че е напълно покрито с марината.
Стъпка 4. След това направете същото и със зеленчуците.
Стъпка 5. Оставете всичко да се маринова за около 30 минути или повече.
Стъпка 6. Нанижете пилешките хапки на шишчетата , около 3-4 на шишче,като ги редувате със зеленчуци.
Стъпка 7. Загрейте предварително фритюрника за 5 минути на 180 градуса.
Стъпка 8. Печете за 12-15 минути на 180 градуса , като на 6 минута обърнете шишчетата на другата страна , за да се изпекат равномерно.
Стъпка 9. Сервирайте веднага.
Приятен апетит!