Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • Царевично брашно, за тестото за печене
  • 400гр. охладено (или размразено) тесто за пица
  • 120гр. сирене фонтина, едро настъргано, разделено
  • 120гр.гъби с изрязни стъбла, наситнени
  • 1 1/2 с.л. балсамов оцет
  • 4 бр. брюкселско зеле, подрязано, с отделени хлабави листа, нарязано на тънки филийки
  • 1 малка глава червен лук, нарязан на филийки
  • 2 с.л. зехтин
  • сол и черен пипер
  • 60гр. прясно козе сирене
  • 6 стръка прясна мащерка

Приготвяне:

Загрейте фритюрника до 200градуса. Поръсете тестото за печене с царевично брашно, застелете кошницата с хартия за печене. Върху леко набрашнена повърхност оформете тестото за пица в овал според големината на кошницата на въздушния фритюрник. Прехвърлете върху подготвения лист и поръсете с всички подправки и ½ чаша фонтина. В голяма купа разбъркайте гъбите с балсамов оцет. Добавете брюкселско зеле и лук, залейте с мазнина и подправете с ½ ч. л. сол и черен пипер, разбъркайте и разпръснете върху тестото. Поръсете с останалата фонтина, след това натрошете козе сирене отгоре и поръсете с мащерка. Печете, докато кората стане златистокафява и зеленчуците омекнат, 10 до 12 минути.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon