Продукти:
Приготвяне:
Загрейте фритюрника до 200градуса. Поръсете тестото за печене с царевично брашно, застелете кошницата с хартия за печене. Върху леко набрашнена повърхност оформете тестото за пица в овал според големината на кошницата на въздушния фритюрник. Прехвърлете върху подготвения лист и поръсете с всички подправки и ½ чаша фонтина. В голяма купа разбъркайте гъбите с балсамов оцет. Добавете брюкселско зеле и лук, залейте с мазнина и подправете с ½ ч. л. сол и черен пипер, разбъркайте и разпръснете върху тестото. Поръсете с останалата фонтина, след това натрошете козе сирене отгоре и поръсете с мащерка. Печете, докато кората стане златистокафява и зеленчуците омекнат, 10 до 12 минути.