Руло Стефани с Air Fryer
S-MAX Team
28-01-2021
Вкусна рецепта за Руло Стефани с Air Fryer
Продукти:
- 500гр кайма,
- 1 яйце( леко разбито),
- 3 супени лъжици галета или сухи трохи хляб
- 1 малка глава лук( ситно нарязан)
- 1 супена лъжица нарязана прясна мащерка
- 1 чаена лъжичка сол, черен пипер на вкус
- 2 гъби, ситно нарязани
- 1 супена лъжица зехтин или според нуждите
Приготвяне:
Загрейте фритюрника до 180 градуса. Омесете смляното месо, яйцето, галетата, лука, мащерката, гъбите, сол и черен пипер в купа. Разбъркайте старателно.
Прехвърлете каймата в тавичката за печене и загладете горната част. Притиснете отгоре и намажете със зехтин. Поставете приставката за печене в кошницата на фритюрника и задайте таймера на въздушния фритюрник на 25 минути и печете, докато хубаво покафенее рулото.
Оставете месото да почива поне 10 минути, преди да го нарежете и сервирате.
Време за приготвяне: 25 минути
Приятно и лесно приготвяне с фритюрник Royal Swiss Air Fryer