Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими съставки : 

  • 1 1/2 кг чисто телешко месо
  • 8 бр. гъби по Ваш избор
  • ½ глава червен лук
  • 2 бр. зелена чушка
  • 1 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. черен пипер

За маринатата :

  • ¼ ч.ч. зехтин
  • 2 скилидки чесън
  • 1 с.л. лимонов сок
  • 1 ч.л. чили на прах
  • 1 ч.л. кафява захар
  • ½ ч.л. кимион
  • ¼ ч.л. финна морска сол
  • ¼ ч.л. черен пипер 

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Нарежете телешкото месо на кубчета.

Стъпка 2. Смесете всички съставки за маринатата и добавете месото към нея. Завийте с фолио и оставете в хладилник да престоява минимум 30 минути.

Стъпка 3. Когато месото е добре мариновано , нарежете заленчуците за шишчетата и ги поръсете със зехтин ,  сол и черен пипер. 

Стъпка 4. Загрейте уреда на 200 градуса.

Стъпка 5. Започнете да нареждате шишчетата, като на всяко редувате месо, гъба, чушка и лук.

Стъпка 6. Наредете готовите шишчета в кошницата на уреда на един ред . Ако уредът Ви е с по-малки размери, може да ги приготвите на няколко партиди.

Стъпка 7. Гответе 8 минути за средно изпечено и 12 минути за добре изпечено.

Стъпка 8. Сервирайте , докато са топли.

Приятен апетит! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon