Необходими съставки :
За маринатата :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Нарежете телешкото месо на кубчета.
Стъпка 2. Смесете всички съставки за маринатата и добавете месото към нея. Завийте с фолио и оставете в хладилник да престоява минимум 30 минути.
Стъпка 3. Когато месото е добре мариновано , нарежете заленчуците за шишчетата и ги поръсете със зехтин , сол и черен пипер.
Стъпка 4. Загрейте уреда на 200 градуса.
Стъпка 5. Започнете да нареждате шишчетата, като на всяко редувате месо, гъба, чушка и лук.
Стъпка 6. Наредете готовите шишчета в кошницата на уреда на един ред . Ако уредът Ви е с по-малки размери, може да ги приготвите на няколко партиди.
Стъпка 7. Гответе 8 минути за средно изпечено и 12 минути за добре изпечено.
Стъпка 8. Сервирайте , докато са топли.
Приятен апетит!