Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

 

Необходими съставки :

  • 4 х 180 гр. пилешки гърди
  • 100 гр. галета
  • 20 гр. сирене пармезан
  • 1 яйце
  • 2 с.л. мляко
  • 50 гр. брашно
  • Зехтин / Спрей за готвене
  • 250 гр. шунка 
  • 140 гр. кашкавал
  • Доматен сос за сервиране

Начин на приготвяне :

Стъпка 1. Поставете пилешките гърди в прозрачно фолио , използвайте чук , за да ги направите с дебелина около 2 см. 

Стъпка 2. Комбинирайте галета и пармезан в средно голяма купа. В отделна купа разбийте яйцето и млякото. Сложете брашното в плитка чиния. 

Стъпка 3. Оваляйте пилето в брашно. Потопете в яйцето, след това в галета, като се старайте да покриете на всякъде. Прехвърлете в тава. Покрийте и оставете в хладилник за 15 минуту.

Стъпка 4. Загрейте фритюрника до 200 градуса за 3 минути. Напръскайте пилето със спрей за готвене или го поръсете със зехтин. Подредете го на един ред в кошницата на уреда. Задайте време за готвене 12 минути, като на половината време , го обърнете. 

Стъпка 5. Срежете шницелите на две половини , като върху едната половина поставяте шунка, върху другата - кашкавал. Върнете половинките в уреда да се пекат още 3 минути, докато кашкавала се разтопи. Поставете половинките една върху друга, да оформят сандвич. Повторете процедурата с останалите шницели.

Стъпка 6. Сервирайте с доматен сос. 

Приятен апетит! 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon