Необходими съставки :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Поставете пилешките гърди в прозрачно фолио , използвайте чук , за да ги направите с дебелина около 2 см.
Стъпка 2. Комбинирайте галета и пармезан в средно голяма купа. В отделна купа разбийте яйцето и млякото. Сложете брашното в плитка чиния.
Стъпка 3. Оваляйте пилето в брашно. Потопете в яйцето, след това в галета, като се старайте да покриете на всякъде. Прехвърлете в тава. Покрийте и оставете в хладилник за 15 минуту.
Стъпка 4. Загрейте фритюрника до 200 градуса за 3 минути. Напръскайте пилето със спрей за готвене или го поръсете със зехтин. Подредете го на един ред в кошницата на уреда. Задайте време за готвене 12 минути, като на половината време , го обърнете.
Стъпка 5. Срежете шницелите на две половини , като върху едната половина поставяте шунка, върху другата - кашкавал. Върнете половинките в уреда да се пекат още 3 минути, докато кашкавала се разтопи. Поставете половинките една върху друга, да оформят сандвич. Повторете процедурата с останалите шницели.
Стъпка 6. Сервирайте с доматен сос.
Приятен апетит!