Необходими продукти :
За соса :
За яйцата :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. Смесете всички съставки за соса и ги оставете да се охлаждат в хладилник до сервирането.
Стъпка 2. Разделете каймата на 6 равни порции. Разточете всяка порция на тънък лист. Сложете яйце в средата на всеки лист кайма и увийте добре от всички страни.
Стъпка 3. Загрейте фритюрника на 200 градуса.
Стъпка 4. Сложете брашното в малка купа и разбитите яйца в отделна малка купа. Хлебните трохи или галетата поставете в плитка чиния.
Стъпка 5. Потопете всяко яйце първо в брашно , след това в яйце, накрая в галета. Когато сте готови , напръскайте кошницата на уреда със спрей за готвене и сложете да се пекат на 12 минути, като на 6-та минута обърнете. Сервирайте със соса.
Приятен апетит!