Продукти:
Приготвяне:
В малка тенджера комбинирайте първите 8 съставки. Довежда се до кипене; намаляване на топлината. Оставете да къкри, непокрито, докато се сгъсти, 6-8 минути, като се разбърква от време на време. Загрейте въздушния фритюрник до 180 градуса°. Поръсете свинското месо със сол и черен пипер. Поставете го върху намазнена тавичка в кошницата ,напръскайте със спрей за готвене. Гответе, докато месото стане кафяво около ръбовете, 7-8 минути. Обърнете; изсипете 2 с.л. сос върху свинското. Гответе, докато готварският термометърът, поставен в месото,покаже поне 63 градуса, 10-12 минути още. Оставете го да престои 5 минути преди нарязване. Сервирайте с останалия сос. По желание поръсете с нарязан зелен лук.