Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 360г. пресен зелен фасул, подряза
  • готварски спрей
  • 1 чаена лъжичка кафява захар
  • 1/2 чаена лъжичка червен пипер (по желание)
  • 2 по 1/4 чаена лъжичка сол
  • 2бр. по 200гр. филе от сом
  • 1/4 чаша брашно
  • 1 голямо яйце, леко разбито
  • 1/3 чаша галета
  • 1/4 чаена лъжичка черен пипер
  • 2 супени лъжици майонеза
  • 1 1/2 чаени лъжички ситно нарязан пресен копър
  • 1/2 чаена лъжичка ябълков оцет
  •  1 / 4 чаена лъжичка захар лимонови резени

Приготвяне:

Поставете зеления фасул в средна купа и напръскайте обилно със спрей за готвене. Поръсете с кафява захар, червен пипер (ако използвате) и 1/4 чаена лъжичка сол. Поставете във кошницата на въздушния фритюрник и гответе при 200 градуса, докато се запече и омекне, около 12 минути. Прехвърлете в купа; покрийте с алуминиево фолио, за да остане топъл. Междувременно оваляйте сома в брашно, изтръсквайки излишъка . Потопете парчетата, едно по едно, в яйце, след това поръсете с галета, като натискате, за да покриете равномерно от всички страни. Поставете рибата и напръскайте със спрей за готвене. Гответе при 200 градуса, докато покафенее , около 8 минути. Поръсете филетата равномерно с черен пипер и останалата 1/4 чаена лъжичка сол.

Докато рибата се готви, разбъркайте майонеза, копър на вкус, оцет и захар в малка купа. Сервирайте рибата и зеления фасул със сос тартар и лимонови резени.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon