Продукти:
Приготвяне:
Поставете зеления фасул в средна купа и напръскайте обилно със спрей за готвене. Поръсете с кафява захар, червен пипер (ако използвате) и 1/4 чаена лъжичка сол. Поставете във кошницата на въздушния фритюрник и гответе при 200 градуса, докато се запече и омекне, около 12 минути. Прехвърлете в купа; покрийте с алуминиево фолио, за да остане топъл. Междувременно оваляйте сома в брашно, изтръсквайки излишъка . Потопете парчетата, едно по едно, в яйце, след това поръсете с галета, като натискате, за да покриете равномерно от всички страни. Поставете рибата и напръскайте със спрей за готвене. Гответе при 200 градуса, докато покафенее , около 8 минути. Поръсете филетата равномерно с черен пипер и останалата 1/4 чаена лъжичка сол.
Докато рибата се готви, разбъркайте майонеза, копър на вкус, оцет и захар в малка купа. Сервирайте рибата и зеления фасул със сос тартар и лимонови резени.