Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 800гр. говежда фланг пържола

сос чимичури:

  • 1/2 чаша накълцан магданоз
  • 1/2 чаша нарязан кориандър
  • 1/2 глава лук
  • 1 чаена лъжичка сол
  • 1/2 чаена лъжичка черен пипер
  • 1 чаена лъжичка чесън
  • 1/2 чаена лъжичка червен пипер
  • 1/3 чаша зехтин
  • 2 супени лъжици оцет от червено вино.

Приготвяне:

Оставете месото да достигне стайна температура, около 15 до 30 минути. Загрейте фритюрника си до 200 градуса, за около 5 минути. Разтрийте зехтина или олиото по цялата пържола и подправете със сол и черен пипер. Поставете пържолите във въздушния фритюрник за 15-20 минути, като обърнете наполовина. Извадете пържолата и я оставете да почине около 5 минути, преди да я нарежете. Проверете вътрешната температура на пържолата, която трябва да бъде 57 градуса. Сервирайте и се наслаждавайте!

Как да направите домашен сос чимичури- За да направите соса, добавете всички съставки в блендер и пасирайте, докато достигне желаната консистенция.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon