Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 250-300гр. свински котлет с кост,спрей за готвене
  • 1/8 чаена лъжичка сол
  • 1/2 чаена лъжичка черен пипер, разделен
  • 1 чаена лъжичка зехтин
  • 1 чаена лъжичка чист кленов сироп
  • 1 чаена лъжичка дижонска горчица
  • 200гр. брюкселско зеле, на четвъртинки.

Приготвяне:

Леко намазнете свинския котлет със спрей за готвене; поръсете със сол и 1/4 чаена лъжичка пипер. Разбъркайте заедно олио, сироп, горчица и останалата 1/4 чаена лъжичка пипер в средна купа; добавете брюкселско зеле; разбъркайте добре.

Поставете пържолата в единия край на кошницата на въздушния фритюрник и брюкселско зеле от другата страна. Загрейте до 200 градуса и гответе, докато стане златисто кафяво и свинското месо се приготви до желаната температура, около 10 минути за средно или 13 минути за добре изпечено .

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

 

 

 

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon