Продукти:
Приготвяне:
Загрейте въздушния фритюрник до 200 градуса.Разбъркайте горчица, кафява захар, магданоз, мащерка, сол и черен пипер в голяма купа. Оваляйте филето в купата , докато се покрие равномерно от всички страни с подправките. Поставете картофи, зелен фасул и зехтин в отделна купа. Подправете със сол и черен пипер на вкус и разбъркайте до равномерно комбиниране. Отделете настрани. Поставете филето в кошницата на загрятия въздушен фритюрник и гответе до леко розово, около 20 минути.Готварският термометър, трябва да отчита поне 63 градуса в средата на месото. Прехвърлете върху дъска за рязане и оставете за 10 минути да почине. Междувременно поставете зелен фасул и картофи в кошницата за фритюрника и гответе 10 минути, разбърквайки ги наполовина времето за готвене. Нарежете филето и сервирайте с картофи и зелен фасул.
Порции: 4
Време за приготвяне: 40 минути
Насладете се на тези вкусни и ароматни пържоли, приготвени с Фритюрник 6 литра 1800 W с горещ въздух DMS Germany