Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти

  • 1/4  чаша дижонска горчица
  • 2 супени лъжици кафява захар,
  • 1 чаена лъжичка сушен магданоз
  • 1/2  чаена лъжичка суха мащерка
  • 1/4  чаена лъжичка сол
  • 1/4  чаена лъжичка смлян черен пипер
  • 500-600 грама свинско филе
  • 700г  малки картофи, разрязани наполовина
  • 300г. пресен зелен фасул, подрязан,
  • 1 супена лъжица зехтин
  • 1  щипка сол
  • смлян черен пипер на вкус

Приготвяне:

Загрейте въздушния  фритюрник  до 200  градуса.Разбъркайте горчица, кафява захар, магданоз, мащерка, сол и черен пипер в голяма купа. Оваляйте  филето в купата , докато се покрие равномерно от всички страни с подправките. Поставете картофи, зелен фасул и зехтин в отделна купа. Подправете със сол и черен пипер на вкус и разбъркайте до равномерно комбиниране. Отделете настрани. Поставете филето в кошницата на загрятия въздушен фритюрник и гответе до леко розово, около 20 минути.Готварският термометър, трябва да отчита поне 63 градуса в средата на месото. Прехвърлете върху дъска за рязане и оставете за 10 минути да почине. Междувременно поставете зелен фасул и картофи в кошницата за фритюрника и гответе 10 минути, разбърквайки ги наполовина времето за готвене. Нарежете филето и сервирайте с картофи и зелен фасул.

Порции:

Време за приготвяне: 40 минути

Насладете се на тези вкусни и ароматни пържоли, приготвени с Фритюрник 6 литра 1800 W с горещ въздух DMS Germany

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon